schrijf je in voor DeGoedeZaak

Algemene Voorwaarden


Als je deze site wil bezoeken of lid wil worden van DeGoedeZaak, waardoor je zelf petities kunt creƫren, met andere leden kunt communiceren, en van onze services gebruik kunt maken, willen we vragen of je deze algemene voorwaarden en het privacybeleid. nauwkeurig wil lezen. Je moet de termen in deze voorwaarden accepteren voordat je lid kunt worden of de site kunt gebruiken.

(v3, 25-05-2018)

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via [email protected]

Feiten

De Stichting DeGoedeZaak is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68809735.

Website en vormgeving

DeGoedeZaak streeft ernaar dat de informatie op haar website correct is. Mocht je een fout vinden, laat het ons vooral weten. Je kan ons bereiken op [email protected]


De teksten en de vormgeving op deze website worden uitgebracht onder een Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-NC-SA 4.0) Creative Commons licentie. Alles wat je wilt weten over deze licentie. Je mag de teksten en vormgeving van deze website gebruiken, maar alleen als je altijd naar de bron linkt en alleen als het voor niet-commercieel gebruik is. Als je ons merk of onze huisstijl wilt gebruiken, of als je de teksten op onze website wil gebruiken onder andere voorwaarden dan die van de toepasselijke Creative Commons-licentie, neem dan contact met ons op, via [email protected]

Onafhankelijkheid & waarden

DeGoedeZaak is onafhankelijk van alle politieke partijen en staat voor de waarden vrijheid, democratie, vrede, mensenrechten, samenleving, gelijkheid, eerlijkheid en duurzaamheid. Wij behouden ons het recht voor om campagnes of commentaren te verwijderen die zich niet aan deze waarden houden. Lees hierover meer onder gemeenschap.

Campagnes waarvan wij vinden dat ze illegale acties, haat, geweld, discriminatie of andere stereotyperingen op basis van ras, gender, etniciteit, seksualiteit, beperkingen, nationaliteit of religie promoten worden per direct verwijderd.

Campagnes mogen niet expliciet een politieke partij promoten. Het staat je vrij om een petitie te starten als je politicus bent, maar wij behouden ons het recht voor om je petitie aan te passen of te verwijderen als wij vinden dat het belangrijkste doel van de campagne is om een politieke partij of kandidaat te promoten.

Petities moeten worden opgezet door een individu en nooit onder de naam van een politieke partij. De campagne moet alleen gaan over beleid. Campagnes moeten relevant zijn voor iedereen, of ze nou wel of niet lid zijn van een specifieke politieke partij. DeGoedeZaak is niet de plek om politieke gevechten tussen partijen uit te vechten. Als je een petitie start en politicus bent, willen we dat graag van je horen zodat we goed naar je petitie kunnen kijken.


Wij behouden het recht voor om petities aan te passen of te verwijderen als wij vinden dat ze: - Een negatief effect hebben op mensenrechten of werknemersrechten; - Bijvoorbeeld oproepen om een werknemer in een niet-verkozen functie te ontslaan; - Een eerlijke rechtsgang in de weg staat; - Gewoon vervelend en naar zijn.

Waar kan ik campagne over voeren?

Wij willen je helpen Nederland vooruit te helpen. En dat betekent volgens ons: inclusievere samenleving, een duurzamer samenleving, een eerlijkere economie en een opener democratie.

Als je een campagne wilt beginnen, kun je hier aan de slag gaan. Het hoeft niet in een keer perfect te zijn, gaandeweg kun je je campagne nog scherper maken en aanvullen met nieuwe successen en evenementen.

Waar kan ik geen campagne over voeren?

DeGoedeZaak vindt racisme, discriminatie, belediging en geweld onacceptabel. Campagnes die daaraan bijdragen of daar onvoldoende afstand van nemen, komen niet online. Verder zijn we bondgenoot van progressief Nederland, en dat betekent dus dat je campagne bij moet dragen aan de doelen die hier boven staan. Is dat zo? Dan zijn wij je vriend, en helpen we je graag.

Op het platform van DeGoedeZaak zijn wij degenen die het laatste woord hebben. Dat betekent dat we campagnes checken voor ze online gaan, en als we vragen hebben nemen we contact met je op.

What is jullie privacy beleid?

Check hier privacy beleid waarin we toelichten hoe we omgaan met jouw gegevens, en die van degenen die je campagne steunen. Privacy Beleid.

Van wie is de data op deze site?

Via deze site kun je contact opnemen met iedereen die je campagne steunt. Volgens privacywetten mogen we die gegevens niet met initiatiefnemers delen. De data die we verzamelen via deze site blijven eigendom van DeGoedeZaak. Wij doen daar niets anders mee dan progressieve campagnes ondersteunen en zullen deze nooit delen met derden, laat staan verkopen. Bekijk ons privacy-statement

Kan Ik mijn campagne intrekken?

Ja hoor, dat kan altijd.

Ik wil geen updates meer ontvangen van de campagne die ik ondersteunde. Hoe moet ik me uitschrijven?

Dat kan natuurlijk altijd, door op de 'unsubscribe' link te klikken in de in emails die je krijgt.

Toelatingscriteria, lidmaatschap en registratie

Je kunt petities bekijken en ondertekenen en andere delen van onze site bezoeken zonder dat je je als lid registreert, maar je moet lid worden om een eigen petitie te kunnen tekenen. Wanneer je je als lid van DeGoedeZaak registreert,vragen we persoonlijke informatie van je. Bekijk ons privacybeleid om te zien hoe we die informatie gebruiken.

Campagnes op onze site en andere sites

DeGoedeZaak heeft het recht, maar niet de verplichting, om geselecteerde campagnes op onze homepagina of andere geaffilieerde websites zichtbaar te laten zien. DeGoedeZaak mag zelf campagnes categoriseren. Leden hebben geen rechten of garanties dat hun campagnes op de homepagina worden getoond en hebben geen controle over hoe de campagne op de site wordt getoond. Wanneer een campagne of evenement op onze site wordt getoond, betekent dat nooit dat DeGoedeZaak deze campagne automatisch ondersteunt, sponsort of een partnerschap is aangegaan.

Handtekeningen en overhandiging van handtekeningen

De handtekeningen onder petities op deze website hebben niet de garantie dat ze wettelijk geldig zijn. DeGoedeZaak is niet verplicht om handtekeningen te overhandigen. Degene die de campagne heeft aangemaakt is uiteindelijk zelf verantwoordelijkheid voor de overhandiging van de handtekeningen. Leden mogen de handtekeningen of campagne nooit zo aanpassen dat de ondertekeningen niet meer overeenkomen met dat waar ze voor bedoeld waren.

Recht

Op alle overeenkomsten tussen van DeGoedeZaak is Nederlands recht van toepassing.

Wijziging Algemene Voorwaarden

DeGoedeZaak is te allen tijde gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen zonder daarvan de gebruiker rechtstreeks in kennis te stellen. Publicatie op de website van DeGoedeZaak is daarvoor afdoende. Het is aan DeGoedeZaak om te bepalen of de wijziging ook rechtstreeks gecommuniceerd wordt.

Disclaimer

DeGoedeZaak is niet verantwoordelijk voor enige schade die de gebruiker van ons platform kan lijden. DeGoedeZaak geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten.