Aan: Mijn werkgever, school, organisatie of bedrijf

Sluit op 27 september de deuren voor de klimaatstaking!

Doe mee en roep je eigen werkgever, de school van je kinderen, de organisatie in jouw buurt of het bedrijf waar je klant van bent op om op 27 september de deuren te sluiten zodat werknemers mee kunnen doen aan de wereldwijde klimaatstaking!

Teken deze petitie en geef ons toestemming om je updates te sturen! Je krijgt dan van ons de standaardbrief voor je werkgever/school/etc. in je mailbox, tips om hen te overtuigen de deuren te sluiten en meer.

Waarom is het belangrijk?

De wereld staat in brand! Van de Poolcirkel tot de Amazone gaat onze prachtige aarde letterlijk in vlammen op. Overal ter wereld zijn de gevolgen van klimaatverandering merkbaar: van het smelten van de poolkappen en verwoestende orkanen, tot mislukte oogsten, met onder andere massamigratie en het uitsterven van soorten als gevolg. Onze overheden slagen er tot op heden niet in om met adequaat beleid te komen en deze problematiek het hoofd te bieden.
Dáárom gaan in de week van 20 t/m 27 september in meer dan 150 landen over de hele wereld miljoenen mensen de straat op om te staken voor het klimaat! De groeiende internationale klimaatbeweging van scholieren en studenten roept dit keer iedereen op om mee te doen.